Torstaista sunnuntaihin

Mukava viikonloppu takanapäin… Torstaina olimme parin bästiksen kanssa Toppilan Möljällä katsastamassa Mikko Kivisen ja Jukka Rasilan tähdittämä Tankki Täyteen-näytelmän. Vaikka paikalle saavuttiin todellisessa kaatosateessa ja näytelmän alkupuolella tuntui katos tulevan veden määrästä niskaan, selkeni iltaa kohti ja aurinkoiseen kesäsäähän lopetettiin. Näytelmäkin oli viihdyttävä. Perjantaina sitten naapuriin muutaman kaveriperheen kanssa istumaan iltaa ja grillaamaan. Perheessä on pirpanaa hieman vanhempi tyttönen ja oli mukava huomata, että he jo löysivät toisensa ja hetken jopa osasivat keskenäänkin leikkiä. Kauheaa on kyllä ajatella, että tästä meidän neljän perheen kompleksista on yksi perhe pakkaamassa kamat ja muuttamassa pariksi vuodeksi Indonesiaan syksyn koittaessa. Sinne lähtee meidän pieni kummipoikamme ja pirpanan poikaystävä. Sinne lähtee minun rakas ystävä, jota ilman on arkea vaikea kuvitellakaan. Mutta ei se auta kuin etsiä tästäkin asiasta niitä hyviä puolia… Paratiisisaari-loma huutelee jo lähitulevaisuudessa. Ja onhan meillä Skypet ja vehkeet. 
Lauantai oli rehellinen kotipäivä, pirpana nukkui edellisen illan univelkojaan ja minä keskityin siivoiluun. Tänään ajelimme aamupäivästä katsastamaan kavereiden perheen uuden tulokkaan, pari kuukautisen nuoren herran. Kun olimme ruttunaamaa tarpeeksi ihastelleet ja syöneet nimiäis-kakkujen jämät, hyppäsin rattiin ja ajelin huvikseni kotikonnuille Herukkaan. Kiertelimme tovin vanhoja tuttuja teitä minä menneitä muistellen. Tarkastimme että vanha kotitalo, koulu ja päiväkoti sekä pari muuta tärkeää paikkaa lapsuudestani oli vielä pystyssä.  Nälän yllättäessä ajelimme Nallikariin ja suuntasimme rannan uudistettuun ravintolaan. Kanaburger ja Shrimp-sandwitch on hyväksi todettu, samoin palvelu ja paikka yleensäkin. Tästä vielä Kaitsun mummolaan kahville. Kyllä oli päikkäreille valmiina niin tytär kuin äitikin tämän reissun jälkeen.

Mutta olipas kyllä mukava viikonloppu, kesä ei onneksi näytä loppumisen merkkejä vieläkään. Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.


Mitenkäs siellä muuten viikonloppu meni? 

3 thoughts on “Torstaista sunnuntaihin

  1. Ihania kuvia, suloinen pikkuneitikkä! Ja voih, tosi kurjaa, että ystäväperhe lähtee maailmalle:/ Vaikka onneksi yhteyttä voi pitää koneiden välitykselläkin (eihän se toki sama asia ole kuin kasvotusten oleminen, mutta varmasti hieman helpottaa ikävää)♥

  2. Olette kyllä todellisia perheen prinsessoja molemmat ♥ ihania kuvia.
    Ystävien "menettäminen" tuntuu raskaalta vaikka heihin saakin yhteyden nykyään helpomminsomen kautta. Mun ystävä lähti aikoinaan Itävaltaan ja sillä tiellä on vieläkin. Ensi kesänä sinne siis visiitille.

    • Noi voi höh sua, kiitos. 🙂
      Toivon todellakin, että tämä kaksivuotinen ei veny yhtään sen pidemmäksi. Ja onneksi nämä "menetykset" tuovat aina syyn matkustella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *