Tyylikäs lastenhuone

Mielestäni lastenhuoneen voi sisustaa myös tyylikkäästi ja omaan sisustustyyliin sopivaksi, mutta kuitenkin lasta varten.

Kaikkien lelujen ei tarvitse olla näkösällä/lattialla (koko aikaa :)). Vain jotkut tietyt ja sisustukseen sopivat pikku herkut esille. Loput kaappiin. Ilme säilyy raikkaana ja siistinä. Leluja voi ostaa myös sisustusta silmällä pitäen.

Ihanat retrot nuken kärryt! Minulla on tainnut olla samanlaiset. Ehkä… tai ainakin jollakin on ollut. Varmasti olen tuollaisia työntänyt. =)

Jopa vaatteilla voi sisustaa huonetta. Laita esimerkiksi suosikki potkupuku, vauvapaita ja jotkut somat sukat pyykkipojilla vaijeriin kiinni ja seinälle. Tai pistä vanhat vauvan kengät esille hyllyyn. Myös kirjat, varsinkin vanhat, toimivat myös hyvin sisustuselementtinä.

Jos huoneen yleisilme ja väritys on pelkistetty ja neutraali, eikä kovin lapsekas, voi väriä ja ilmettä tuoda leluilla ja muilla tavaroilla huoletta. Huone ei muutu kuitenkaan hetkessä  ”Puolenhehtaarin metsäksi”.

Autokuva omasta kodista, muut kuvat lainattu.

4 thoughts on “Tyylikäs lastenhuone

  1. Kuulostaa Hanna hyvältä.
    Ja tervetuloa lukijaksi. =)

  2. Uusi lukija ilmoittautuu! Tosi kivannäköistä! Minä olen suunnitellut laittavani musta-valkoraidallista tapettia kuopuksen huoneen yhdelle seinälle. Ehkäpä näiden kuvien insipiroimana suunnitelma joskus toteutuukin 😉

  3. Se on totta, että leluja ostetaan varmasti liikaa nykyään. Mutta leluissa on se hyvä pouli, että ne saattaa jostain mystisestä syystä myös kadota silloin tällöin. =)

    Me ollaan kyllä onnistuttu tässä aivan hyvin. Lelut mahtuu hyvin kolmeen laatikkoon. Ja pidetään huoli, ettei niitä tule koskaan maarältään enempää. Sitten kun kolmevuotias vielä osaa ja haluaa itse pitää huoneen siistinä, niin lelut pysyykin laatikoissa kun niillä ei leikitä. 🙂

  4. Kauniita huoneita ja ajatus vallan kaunis. Mutta näyttää todellisuus olevan vallan toista :). Kummituslapsiani ainakin eniten näyttävät kiinnostavan juuri ne jutut, joista vanhemmat haluaisivat päästä asap eroon. Leluja vain tuntuu olevan way too much nykyään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *