Unelmien Ikea

Jos Ikealla on jotain, johon olen rakastunut, niin se on Pax. Entisessä asunnossa muutettiin vaatesäilytys Paxin järjestelmiin, samaa tuotetta aiotaan käyttää täälläkin. Toimivia, mielestäni todella hyvän näköisiä ja moneen tilaan muunneltavia. Walk-through-closet, toinen makkari ja eteinen tulevat kaikki täytetyksi Paxin järjestelmillä.

Minulla on Ikean sivuilla tehtynä jo valmiit suunnitelmat kaikkiin näihin tiloihin. Olen ensimmäiset vedokset tehnyt jo joskus syksyllä, ja nyt pari viikkoa sitten muokkailin niistä lopulliset (ehkä…). Hyvä kun on saanut miettiä ja sulatella tarpeita ja tiloja muutaman kuukauden. Tässä on kuitenkin asuessa huomannut monenlaista, mitä ei olisi heti muuttaessa osannut ottaa huomioon. Pitkän harkinnan tuloksena pitäisi kyllä tulla sitten juuri sitä mitä haluaa ja tarvitsee.

Kävimme perjantaina Ikeassa hakemassa työpöydän kotiin. Samalla piti vähän haaveilla tulevista vaatesäilytysratkaisuista. Piti hakea toivoa toivottomaan tilanteeseen… Ehkä se jopa auttoi. Jaksan taas hetken täällä kaaoksessa, kaikki hukassa ja kaikki rytyssä. Jonain päivänä minullakin on taas takit ja nutut järjestyksessä.

kuvat: Canon PowerShot G12

6 thoughts on “Unelmien Ikea

 1. Ehdottamasti samaa mieltä, Paxit ovat loistavia. Etenkin iloitsin koivunvärisessä siitä, että puulaatikot tosiaan olivat puuta ja ne liukuivat erinomaisesti. Ja ne kaikki sisusmahdollisuudet, pitäisiköhän minunkin alkaa jo suunnittelemaan meidän kalustetiloja…

  • Laatikot tosiaan liikkuvat todella hyvin, ja ne on niin nätitkin. 🙂
   Ei muuta kuin Ikean sivuille ja suunnittelemaan, sen voi sinne myös tallentaa, niin ei häviä mihinkään vaikka ei olisi vielä ajankohtainen.

 2. Ikea on kyllä osunut Paxin suhteen kultasuoneen. Minäkin käyn aina taputtelemassa noita ohikulkiessani:) Edellisessä vaatehuoneessa oli Elfat, seuraavaan kotiin haluan jotain muuta.

  • Kyllä, tuota kestää katsellakin. Oikein hyvä ja HALPA vaihtoehto kalliille "merkkituotteille".

 3. Teimme saman kansavaelluksen, mutta lauantaina. Vielä jäivät Paxit meidän osalta Haapiskalle, koska pitää vielä suunnitella lisää.

  • Sinne ne jäi vielä meilläkin. Pitää varmaan tilata koko roska kuorma-autolla tänne, kun tulee niin paljon tavaraa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *