Uudelleen muotoutuva olohuone

Blogi on elellyt hiljaiseloaan vielä kesän jäljiltä ja täällä on keskitytty… no johonkin muuhun, eli ei oikeastaan mihinkään. Joskus pitää vähän irtautua. Saimme kuitenkin tilattua olohuoneeseen uuden sohvan, joka siis ei vielä ole tullut. Ja lisäksi tilasin pitkän pähkäilyn jälkeen meille Cueron lepakkotuolin nature-nahkaisena. Taas saa kiittää Nivalan Laatukalustetta mahtavasta palvelusta ja nopeasta toimituksesta. Kohta oli jo tuoli oven takana ja pääsin sitä kasaamaan. Kyllä, kasasin sen ihan itte. Vaikka meinasikin osien kanssa ensin vähän naurattaa. Siinä se nyt kuitenkin seisoo ja tukevasti seisookin.

cuero mariposa

Täytyy kyllä sanoa, että ensin meinasi vähän jännittää sopiiko tuoli meille ja onko siinä edes hyvä istua. Mutta kaikki epäilykset hävisi, kun tuoli oli valmiina omalla paikallaan. Väri on täydellinen ja kuitenkin niin vaalea, että saa rauhassa myös ajan kanssa vähän tummuakin. Tuolissa on niin mahtava istua, että en kaipaa tällä hetkellä sohvaa laisinkaan. Myös tyttö sen oivalsi heti. Ja mahtuupa siinä pikkuisen kanssa kivasti kaikukkainkin löhöilemään ja Pikku Kakkosta katsomaan. Tuoli on myös juuri sopivan kevyt ja ilmava sitten kaveriksi uljaalle uudelle sohvallemme.

cuero mariposa cuero mariposa

cuero mariposa

Mitäpäs sanotte?

4 thoughts on “Uudelleen muotoutuva olohuone

  1. Oohlalaa! Niin täydellinen <3

  2. Kertakaikkisen ihana!! Meillä olisi runko ja olen harkinnut nahkapäällisen hankkimista.. En kuitenkaan tiedä sopisiko se meille oikeasti, sopivia paikkojakaan ei oikein ole… Olohuone on liian pieni ja ruokailutila hassun mallinen ja korkea. Mutta ehkä hauduttelen, on se kaunis!

  3. Huiman kaunis klassikko. Ja onpa hieno tuo kuva, jossa tyttö istuu tuolissa jalat ylhäällä.

  4. Niin kaunista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *