Uusi Mick’s avattu!

Maanantaiaamu alkoi mukavasti, kun suuntasin ennen töitä uuteen Mick’siin räpsimään kuvia ja tutustumaan myymälän mallistoon. Melkoinen kuhina kävi myymälässä jo ennen avaamista, kun henkilökunta loppukirissä pisti paikkoja kuntoon. Kuhina kävi myös oven ulkopuolella, johon muodostui jono jo aamuvarhaisella. En tiedä jonottivatko he huumorimielessä jaettavia Mick’sin ämpäreitä (pitäähän joka avajaissa ämpäreitä jakaa) vai nähdäkseen vasta myöhään iltapäivästä esiintyvän Reckless Loven. Oli miten oli, myymälä näytti hyvältä ja kesävärit loistivat kilpaa innoissaan olevan henkilökunnan kanssa. 
Ja onhan siellä mahtava porukka edelleen. Tuli niin tuttu ja turvallinen olo, kun yhdessä varaston poikien kanssa käytiin ensalkuun aamukahvilla. Sehän oli kuin en koskaan olisi lähtenytkään. Ja töihinhän siellä meinasi joutua, mutta toisaalta oli niin mahtava draivi kaikilla päällä, että mielelläni olisin jäänytkin päiväksi paiskimaan hommia. Edustajia saapui paikalle useammaltakin merkiltä, DJ viritteli poppikoneitaan ja hui hai hulinaa oli joka suunnassa. Mahtavaa vaihtelua tällaiselle tylsälle toimistotyölle. 

Täällä me hengaillaan, entiset ja nykyiset työntekijät, sulassa sovussa.

Mutta hei! Menkäähän shoppaileen. Minäkin pikkukassillisen nappasin mukaani kesäjuttuja. Ja tietenkin sen ämpärin! Kello on nyt 12, joten ensimmäinen muotinäytös on jo menossa, mutta lisää näytöksiä on luvassa klo 14 ja 16. Estraadi odottelee esiintyjiään… Reckless Love siis aloittaa tänään klo 16:15 (Siis vartin etuajassa alkuperäisestä aikataulusta) ja nimmariinkin on melkoisen hyvät tsäänssit.

5 thoughts on “Uusi Mick’s avattu!

  1. Micks on kyllä monipuolinen putiikki. Vielä en oo ehtinyt tutustua uuteen liikkeeseen:) Tilipäivän jälkeen siellä vois vaikka piipahtaa…

    • Onhan se sellainen kaikille jotain kauppa 🙂

  2. Eli ei kauas siis. Kiitos. Pitääpä ottaa saamani lahjakortti mukaan ja lähteä ostoksille.

  3. Tien toiselle puolen, entinen KooKenkä.

  4. Mahtava juttu. Mut se multa on menny kokonaan ohi että mihin tuo on tullut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *