Vaatehuoneemme toiminnot

Uurastus vaatehuoneessa on tällä erää ohi. Nurkat on siivottu, henkareita tyhjeni iso kasa ja vaatetta siirtyi muualle kirpparia odottelemaan. Tässä on nyt hyvä sauma käydä läpi vaatehuoneemme toimintoja ja säilytysratkaisuja. Pukeutumistilan puolella on String-hyllykkö, joka säilöö laatikoihinsa ja kaappeihinsan meikit ja korut. Päätyseinä on peitetty peilillä ja iso ikkuna antaa luonnon valoa. Kullakin hetkellä käytössä oleva laukku nojailee hyllykön vierellä ja alimmalla tasolla on Ellet ja Costumet odottamassa inspiraationhakuhetkiä. 

Itse vaatehuoneen puoli on täytetty Ikean Pax-säilytysjärjestelmällä. Pitkällä sivulla on henkareissa paidat, puserot, paremmat topit sekä jakut. Laatikoissa on arkisemmat trikoovaatteet ja neuleet, kotiasut, alusvaatteet sekä sali-/jumppavarustus. Takaseinällä henkareissa on hameet, farkut ja mekot, laatikoissa on kenkiä ja laukkuja. Käytöstä pois olevat kausivaatteet sekä Kaitsun puvut säilytetään muualla.

Siivouksen yhteydessä muutin hieman laatikoiden järjestystä takaseinällä entisestä. Vasemman puolen nelikosta yksi laatikko siirtyi oikeaan reunaan jättäen vasemmalle puolelle tilaa pidemmille vaatteille. Näin sain mekot ja hameet väljemmin esille ja koko takaseinä muuttui huomattavasti kevyemmän näköiseksi. Myös vasemman puolen alaosa tuli järkevämmin täytettyä. Edellinen asetelma näkyy täällä

Näissä laatikoissa säilytetään vain minun juhla- / kesäkenkiä. Talvisemmat kengät sekä Kaitsun kengät löytyvät eteisestä. Esittelen eteisen säilytysjärjestelmän erikseen. Ylähyllyt on varattuna laukuille.

Seuraavaksi sitten suunittelemaan vasemman puoleiselle seinälle jotain kivaa. Ajatuksissa on mahdollisesti tyyliin sopivia tauluja, Muuton Dotseja ynnä muuta mukavaa. Tarkkaa mielikuvaa minulla ei vielä seinän kohtalosta ole, mutta lupaan kyllä kertoa heti kun se alkaa muodostua. Olisko sinulla mitään kivaa ideaa? Tauluja kun on hakusessa muuallekin, olen selaillut Society 6:n sekä Etsyn sivuja viimeaikoina kovasti. Melkoinen viidakkohan se on, ihanaa valikoimaa on molemmissa niin paljon…  Tiedätkö sinä muita vierailuln arvoisia taulu- /printtisivustoja? 


24 thoughts on “Vaatehuoneemme toiminnot

 1. Onpa kaunis vaatehuone! Tämä postaus oli erittäin hyödyllinen minulle, sillä meillä on talo rakenteilla ja saan sinne kauan haaveilemani walk in closetin 🙂 Sain monta hyvää ideaa tästä sinun postauksestasi.

  • Hienoa! Aina on kiva kuulla, jos minun jutuista on jotain iloa ja hyötyä lukijoille. 🙂

 2. Ihana vaatehuone, ihan täydellinen! Onnittelut!

 3. Ihana järjestys, meillä kaikki ihan hujan hajan kiireen keskellä ja niinpä päätimme kevään aikana uusia säilytysjärjestelmän. Kiinnitin huomiota mustaan kattovalaisimeen, mikä valaisin kyseessä?

 4. Ihanasti järjestyksessä kaikki, olisipa omanikin…tahtoo aina kiireen keskellä olla hujan hajan ja niinpä meinaammekin uusia järjestelmän. Kiinnitin huomiota katossa olevaan pieneen mustaan valaisimeen, mikä valaisin kyseessä?

 5. Ihanasti kaikki järjestyksessä. Kyllähän tuolla mielellään pukeutuisi 🙂
  Itse olen ihastellut Nordic Design Collectiven sivuja, kannattaa käydä kurkkaamassa!

  http://www.nordicdesigncollective.com/fi/taulut-julisteet.html

 6. Ihanasti kaikki järjestyksessä. Kyllähän tuolla mielellään pukeutuisi 🙂
  Itse olen ihastellut Nordic Design Collectiven sivuja, kannattaa käydä kurkkaamassa!

  http://www.nordicdesigncollective.com/fi/taulut-julisteet.html

  • Tuo sivustu olikin minulle aivan uusi tuttavuus. Kiitos vain tästä vinkistä, siellä oli paljon kaikkea ihanaa, ja varsinkin printtejä.

 7. Kaunis vaatehuone! Itse olen löytänyt ihania printtejä mm. tästä blogista http://riikkakoistinen.blogspot.fi/. Pinterestin kautta olen myös löytänyt paljon muotiin liittyviä kuvituksia, http://www.pinterest.com/julieinleeds/prints-posters-graphic-design-illustrations-etc/, jotka mielestäni ovat upeita 🙂

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Kiitos vinkeistä, käyn kurkkaamassa linkit.

 8. Blogissani on sinulle Minun värini -haaste 🙂

  • Kiitos, käynpäs kurkkaamassa.

 9. Ollapa joskus itselläkin tuollainen ihastus vaatehuoneena! Ihana. 🙂 Society 6 ja Tukholman Fotografiskan valokuvajulisteet saavat mun pisteet.

  • Minunkin suosikkipaikkoja nämä.

 10. Oletko tsekannut domdomin valikoimaa? Ihania printtejä.:)

  • Don Dom on tuttu putiikki kyllä, pitääpä sielläkin käydä tarkastamassa vielä tauluvalikoima.

 11. Minä just instagramin puolelle ihailin tätä teidän vaatehuonetta, on se upea!

 12. Voi että on nättiä !!! Joka tytön unelma! 🙂

 13. Käypä vilkaiseen Taulun ja Tapetin printit. Ihania!

  • Kiitos vinkistä. Kivoja oli, mutta kovin vähän valikoimaa. Mielellään tilaisin muihinkin tiloihin samalla kerralla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *