Vadelmatarhassa

Ouluun on jo toukokuussa avattu lastenkirppis Vadelmatarha, mutta minähän tajusin tämän asian  vasta toissa viikolla. Kirppistelyyn hullaantuneena ja jo monia hyvä löytäjä tehneenä halusin heti mennä tutustumaan tähän paikkaan. Limingantullissa sijaitseva myymälä on kyllä suloinen. Vaatteet ovat selkeästi kokojen ja tyylin mukaan esillä. Ulkovaatteet, juhlavaatteet, sporttisemmat tavarat, lelut ja jalkineet; kaikki omilla osastoillaan. Kirppisjuttujen lisäksi löytyy myös lähi- ja luomupuoti, josta saa mm. koruja, kukkaroita, herkkuja, ekotuotteita, lasten tarvikkeita ja aikuisten aarteita Lisäksi myymälässä on kahvila/taukotupa, jossa voi nauttia väliapalan ostosten lomassa. Myös lapset viihtyvät tässä myymälässä heille varatulla leikkipaikalla. Ystävällinen henkilökunta ottaa sinut avosylin vastaan ja auttaa etsimään tarvitsemaasi.

lastenvaatekirppis lastenvaatekirppislastenvaatekirppis lastenvaatekirppis

Kävimme viime viikolla tytön kanssa myymälässä ensin kaksistaan ja tuolloin löysin hänelle Reiman välikausipuvun, joka oli kuin uusi. Vanhan pistin eilen toriin ja menikin saman tien eteenpäin. Viikolopun markettireissulla käytiin vielä porukalla uudelleen katsastamassa valikoima. Hakusessa on jumppatossut syksyn alkavaa harrastusta varten sekä toppapuku. No söpöt punaiset tossut sieltä löytyikin ja priimakunnossa olivat nekin. Kahvittelun lomassa vähän kyselin vielä paikalla olevalta yrittäjältä Vadelmatarhan toiminnasta ja alla löytyy vielä faktaa kirppiksen myyntimalleista ja hinnoista. Käykäähän tsekkaamassa tämä paikka, mikäli ei ole vielä tuttu! Kiireisille Vadelmatarhan tarjoama täyspalvelu ylijäämätavaran myynnin suhteen on kyllä iso helpotus. Viet vain tavarat myymälään ja he hoitavat loput.

vadelmatarha oulu lastenvaatekirppislastenvaatekirppis lastenvaatekirppis

Itsepalvelupaikka: Vuokra 35 eur / vko. Hinnoittele tuotteet itse omalla asiakaskoodillasi. Myyntipaikka sisältää paikan vaatteille, tarvikeosaston sekä kenkähyllyjen vapaan käytön.

Sesonkipalvelu: Provisio 30 %. Hinnoittele sesonkituotteet itse omalla asiakaskoodillasi. Vadelmatarha myy tuotteet puolestasi ja tilittää tuoton tilillesi. Myyntiaika on koko sesonki.

Täyspalvelu: Provisio 50 %. Vadelmatarha myy tuotteet puolestasi ja tilittää rahat tilillesi. Myyntiaika tuotteilla 1-2 kk.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *