Välietappi lastenhuoneessa

Tyttären huone on edistynyt sen verran, että turhaa tavaraa on saatu maailmalle. Uutta korvaavaa ei vielä olla hankittu, mutta sanoisin tätä kuitenkin yhdenlaiseksi välietapiksi. Tämä huone on odottanut vuoroaan aivan liian kauan sisutuksellisia toimenpiteitä varten. Myimme siis huoneen toisen reunaa täyttäneet Ikean Pax vaatekaapit pois. Kaapisto oli pieneen huoneeseen aivan liian valtava kokonaisuus. Kaapisto ei myöskään mitaltaan ollut paras mahdollinen, kuten kuvakin kertoo. Reunaan jäi turha tyhjä tila, joka olisi pitänyt koteloida. Ennen kaapissa oli välikausivaatteita ja muuta ei niin kovassa käytössä olevaa tekstiiliä. Massiivisen vaatevaraston siivous- ja myyntioperaation seurauksena kaapeista ei kuitenkaan ollut enää käytössä kuin reunimmainen kapea kaappi tytön vaatteille. Ei siis mitään järkeä seisottaa tyhjiä kaappeja pienessä huoneessa. Kaapin poistumisen myötä väliakaisena vaatetelineenä toimii patteri nurkassa. Kyllä hätä keinot keksii. En ole myöskään muistanut esitellä ja hehkuttaa paria kirppislöytöä tytön huoneessa. Brion punainen hella löytyi seitsemällä eurolla ja Annon pilvimatto kolmella. Marimekon löytökorista olen joskus bongannut Kulkue-kankaasta yhden raportin. Tällä hetkellä se roikkuu verhotangossa mallailua varten. Jossain vaiheessa tässä värkätessä siitä kuitenki on tarkoitus tehdä taulu.

anno pilvimatto ikea vaatekaappi filemon kid mekko mustavalkoinen matto lastenhuoneen verho

4 thoughts on “Välietappi lastenhuoneessa

  1. OIspa meilläkin tyhjiä kaappeja mutta lähinnä kaikki tursuaa kun oven avaa sen verran niukasti nuita kaappeja on olemassa.

    • Ei ne meilläkään ennen olleet tyhjiä, vaati oman aikansa ja paljon karsimistyötä. Lopputulos palkitsee.

  2. Meilläkin on tytön leikkinurkassa tuo kulkue-kangas verhona.Seisoi ensin monta vuotta kaapissa kunnes muutettiin asuntoon jossa on niin matalat ikkunat että yksi raportti riittää hyvin verhoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *