Varovainen paluu sisustamisen pariin

Heinäkuun kesämenot ovat pitäneet tämän naisen pois koneen ääreltä oikeastaan kokonaan. Myöskään sisustaminen ei ole ollut millään muotoa mielessä. Sen sijaan on keskitytty aurinkoon, terassipöydän tekoon, reissuihin sekä ystävien kestittämiseen. Loma lähenee loppuaan ja hiljakseltaan voi alkaa miettiä jo näitä kodin kulmia ja sisustusasioita. Varovainen palautuminen sisustushommiin on hyvä tehdä miniatyyrimuodossa, eli tuunamalla nukkekoti asuttavaan kuntoon. Ikeasta ostettu puinen nukkekoti valkoisine takaseinineen ei houkutellut sisustamaan sitä kalusteilla. Aloitimme siis tapetoimalla kaapeista löytyneillä mallipaloilla sekä ystäviltä saaduilla ylijäämillä.

Nukkekodin sisustaminen

Nukkekodin sisustaminen

Madridin reissulta löytyi paikallisesta kulttuurikeskuksesta pieni myymälä, josta ostimme Eero Aarnion Pallo-tuolin pienoismallin. Tästä klassikosta tuli nukkekodin ensimmäinen kaluste.

Nukkekodin sisustaminen Nukkekodin sisustaminen

Pallo-tuolia lukuunottamatta muuten tyhjää taloa vahtii koirakaksikko.  Ja kyllä, nämä söpöliinit ovat oikeasti suola- ja pippurisirottimet, jotka löysin kirppikseltä 50 sentillä.

Nukkekodin sisustaminen
Luonnollisesti Anna ja Elsa ovat muuttaneet taloon ja miettivät nyt yhdessä kuumeisesti, että mitä muita kalusteita sinne tarvitaan.

Nukkekodin sisustaminen

Nukkekodin sisustaminen

Juuri sopivan kokoinen aloitusprojekti sisustusrintamalla. Tästä sai vähän potkua tulevaan, kuten esimerkiksi makuuhuoneemme maalaamiseen ja olohuoneen loppuunsaattamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *