Yks vee juhlat

Eilen niitä vietettiin, pikkusen yksvuotisjuhlia. On se käsittämätöntä, miten tämä aika rientää. Vastahan hän oli pieni paikallaan makaava mötkylä, joka vain söi ja nukkui. Nyt mennään pää kolmantena jalkana joka paikkaan ja ”puhutaan” taukoamatta mennessä. Olemme miettineetkin kauhun sekaisin tuntein, että minkälainen papupata tästä neidistä kasvaakaan. Sen verran tuntuu tuota juttua olevan kerrottavana.

Ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat menivät loistavasti perheen, mummujen ja isomummujen sekä -pappojen voimin. Myös kummeja saimme myöhemmin iltapäivästä vieraiksi. Tavoillemme uskollisena olimme tunti ennen vieraiden tuloa vielä täysin työn touhussa ja kaikki oli kesken. Aloitin ompelemaan koristepalloja kasaan kello 11, kun vieraat olivat tulossa kello 12. Sen lisäksi piti tehdä kuppikakkujen päällinen, munavoi piirakoille ja suihkussakaan en vielä ollut käynyt. Onneksi minulla on niin näppärä ja peloton mies, että uskaltautui ompelukoneen polkimelle ja teki koristeet ohjeistuksellani loppuun. Minä pääsin suihkuun ja laittamaan sekä itseni että neidin juhlakuosiin. Ja hyvinhän me ehdittiin. Aivan turhaa hössötystä olis ollut alkaa valmistautua esimerkiksi edellisenä iltana… 🙂

Pöytäherkkujen suhteen mentiin prinsessakakun värimaailmassa. Vaaleanpunaista ja pinkkiä, samat värit toistuivat koristeissa. Tykästyin näihin koristeisiin aivan tosissaan. Sopivat minusta tuohon valokouruun todella hyvin, olivat helppo ja nopea tehdä, eikä ilme muuttunut kuitenkaan liian hörhelöksi. Nyt kun tyttö ei vielä kaipaa lapsikekkereitä, pääsee näiden valmisteluidenkin kanssa hieman helpommalla. Voi apua, milloin alkaa ne prinsessa- tai perhosjuhlavaatimukset? Ja miten niistä selviää? 

Herkut maittoivat ja kaikilla oli mukavaa. Näinkin rauhallisten kemujen jälkeen oli äiti-ihmisellä kuitenkin aivan täysi nuupelo ja uni tuli kyllä illalla houkuttelematta. Eli edelleenkin, apua (!), milloin ne lapsikekkerit alkaa ja miten niistä selviää? 
Istuskelimme vielä iltaa ystäväperheen kanssa ja suunnittelimme ensi kesän lomareissua. Olemme vuokraamassa taloa (tms) Espanjasta, näillä näkymin Barcelonasta tai sen läheisyydestä. Me olemme käyneet Barcelonassa ennenkin, se oli itse asiassa ensimmäinen yhteinen lomakohteemme. Tykästyimme siihen niin, että ajattelimme heti palaavamme sinne vielä joku päivä. Ensi kesänä tulee se joku päivä. 
Onko sinulla vinkkejä vuokrataloista/-villoista/-huoneistoista kyseisellä alueella? 

10 thoughts on “Yks vee juhlat

  1. Ihania nuo pallokynttilät Festivoissa. Mistä olet niitä ostanut? Miten ne käyttäytyy palaessaan, valuttaako pöydälle tms?

    • Hei, lukaiseppas uusin juttu. Ja polttamisesta ei minulla ole kokemusta vielä ollenkaan.

  2. Kivat nuo roikkuvat koristeet ja onnea 1-vuotiaalle 🙂

  3. upeita kuvai ja ihanannäköiset juhlat <3

  4. Ihanat koristelut! Onnea 1-vuotiaalle!

    • Kiitos! Yksvuotias kiittää myös. =)

  5. Nätinnäköiset koristeet ja Festivoiden mustat kynttilät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *