Yllättävä joulu

Kuten talvi yllättää autoilijat Helsingissä, joulu yllättää meidät täällä, joka ikinen vuosi. Makasin eilen illalla sohvalla selälläni täydellisen laiskassa mielen- ja ruumiin tilassa ja totesin, että se on muuten joulu lauantaina; tyttö sairaana, joulumenu miettimättä, pukki tilaamatta ja kuusi hakematta. No, onneksi minua ei ole stressigeenillä muistettu luomisvaiheessa lainkaan ja tällaiset pikkuseikat ei pääse hätkähdyttämään. Sanoin vain miehelle, että josko sinä tilaisit pukin niin minä mietin ruokalistan. Koska tiistai ja torstai on poissa pelistä muiden menojen vuoksi, käydään keskiviikkona hakemassa kuusi ja perjantaina kauppa-asioilla. Siivotaan jos ehditään ja lauantaina vietetään joulua. Ei kait se nyt sen kummempaa vaadi..? Joululiina pöydässä ja kaikkea….

adea band 120 syvä

hanna holopainenpl

vimma letti

4 thoughts on “Yllättävä joulu

  1. päivi

    Melkein inhoan koko joulua.Juu teen kaikki pakolliset mitä ”perinne ja suku vaatii”,mutta todellakin joulu voisi olla joka toinen vuosi…..Olohuoneryhmäsi on mielestäni huikean hieno.Kaikki stemmaa niin upeasti yhteen!

  2. Hyvää joulua teillekin! Kyllähän se tosiaan tulee ilmeisesti vaikka ei hössöttäisikään, itse yritän opetella tuollaista rauhallisuutta tässä nyt 😀

  3. Sullon nainen lehmänhermot, hahaa 😀

    Hauska tuo pallokynttilä + Nappula yhdistelmä! Ihanaa joulua teidän perheelle <3 Jouluhali!

  4. Mä luulin että mä en stressaa mutta tässä on jo jotain!! Hatunnosto, mahtavaa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *