Zipit lapsen huoneessa

Toinen Zipit-peitto tilattiin lapsen makkariin ja mittatilauksena, sillä patjan koko tässä sängyssä on poikkeuksellinen 70 x 190 cm. Väriksi valittiin musta oranssilla vetoketjulla. Bedit:in valikoimassa onkin kangas- ja vetoketjuvariaatioita vaikka huru mycket. Ja kyllä pitää nyt kehua, että ei ole kertaakaan ollut vielä sänky petaamatta kummassakaan huoneessa näiden ostosten jälkeen. Myös pikkumies on ostoksesta aivan onnessaan ja hehkuttaa, kuinka mukava on sänky aamulla laittaa kuntoon. Toivottavasti ei ole vain alkuhuumaa kaikki tämä into… 
Pitää muuten kehua tuota vaahtomuovipatjaakin, joka on aikoinaan Jyskistä ostettu. Patja on hintaansa nähdän todella hyvän ja jämäkän tuntuinen. Minun selkä tykkää patjasta kovastikin. Koska sänky on myös vierassänky ja levitettävä, pitäisi siihen saada toinenkin patja. Mietin nyt, että pitäisikö patjat olla päällekäin sängyllä, vai pitäisikö ostaa sellainen taiteltava, joka voisi olla istuimena muutoin. Toisaalta, nyt kun tuli jo tilattua tämä päiväpeite, ei taida toinen samanmoinen patja enää pussiin mahtua. 

Mutta onko ne taiteltavat patjat sitten mistään kotoisin? Onko niillä hyvä nukkua? Mahtuuko niillä edes nukkumaan? Ja miten ne käyttäytyvät taiteltuina, pysyvätkö kasassa vai lässähtävätkö? 

4 thoughts on “Zipit lapsen huoneessa

  1. Hih, just ostin FB-kirpparilta samalaisen sängyn 25 eurolla ja ajattelin, että mistäthän keksisi siihten kivan päiväpeiton. Tosin ensin pitäisi vähän sutia maalia ja ostaa patja.

    • Juu jotain samaa hintaa mekin tuosta maksettiin. Tori.fi:stä ostettiin ja Kalajoelta noudettiin. Maali on sama väri kuin sängyn takana olevassa seinässä.

  2. Hieno! Ystäväni teetti juuri samanlaisen ompelijalla, ja sitäkin ihailin. Meille tulee kyllä samanlaiset kun pojat saavat isommat sängyt. Meillä taittopatjoja, ennole kyllä niillä itse nukkunut, eikä vieraat ole kommentoineet, joten en osaa sanoa tarkempaa niistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *